Llibres únics

Les pedres de llamp o ceràunies són pedres (generalment destrals neolítiques de pedra polida) que hom considerava tradicionalment que eren les puntes dels llamps, que queien del cel.

Segons la creença, molt estesa per Catalunya, Europa, i d’altres zones del món, les puntes dels llamps eren pedres que, en caure del cel, s’enfonsaven a terra. 

Amb el temps, sortien a la superfície i eren cobejades com a protecció contra les tempestes elèctriques, ja que “els llamps mai cauen dues vegades al mateix lloc”.

Aquestes pedres es guardaven a les cases, sobretot vora les llars de foc o sota la teulada per a protegir les cases dels llamps. Per a protegir el bestiar, els pastors empraven les pedres de llamp com a batall en l’esquella del cap del ramat.

Sobre
Pedra de Llamp

Tenim com a intenció publicar llibres únics. Son llibres que ens representen. Son llibres que no son com cap altre que pugueu trobar a la llibreria.

Son llibres únics.

Al capdavant del nostre catàleg hi ha la Sèrie Psiborn.

Les aventures de la Psicòloga del Born son un pas endavant en l’escena de la novel·la negra catalana. L’autora, argentina de naixement i catalana d’adopció, ha construït un personatge excepcional. Psiborn és el Carvalho modern. I té sentit que enlloc d’un gallec que viu al Raval sigui una argentina que viu al Born, i que enlloc de gaudir de gastronomia de sofregits mediterranis visqui una vida sexual de llepar-se’n els dits.

A Pedra de Llamp, llibres únics.

pedradellamp favicon

"

editor

Pablo Odell

Pablo Odell és editor i el descobridor de Noelia Arrotea i la seva Sèrie Psiborn.

El 2020 engega el projecte de Pedra de Llamp per tal de donar un espai a l’obra protagonitzada per la Psicòloga del Born.

Amb un primer horitzó de 5 llibres de la Noelia Arrotea, Pablo Odell segueix treballant i ens promet moltes més sorpreses pel catàleg de Pedra de Llamp.

Distribució: MIDAC SL

C/Raimon Casellas, 7
08205 Sabadell
Barcelona

oficinas@midac.es
+34 937 474 110